"Леденото хоро в град Калофер - Йордановден""

"Леденото хоро в град Калофер - Йордановден",
рисунка на Александър Савов от 10 Б клас


изглед за печат

Четвърти проектен ден!

Четвърти проектен ден в Малага!


Денят е типичен за Малага - слънце и лек морски полъх. Участниците в проекта са на своите работни места и изпълняват пълноценно поставените задачи. Днес е посетена фирма "Los Eucaliptos", малък сервиз за автомобили, разположен между палми, окичени със зелени папагали и пясъчната плажна ивица. Типична малка фирма, която извършва текущата поддръжка на многобройните и разнообразни автомобили.

Времето е топло и позволява след работния ден да се обърне внимание на хигиената - пране и сушене на дрехи. Помещението за пране и сушене е най-предпочитаното място тази вечер, а някои запълват времето с игра на карти...

ВСЧКИ СНИМКИ ТУК
изглед за печат

Трети проектен ден!

Трети проектен ден!


Участниците вече имат изградена система за пътуване. Всички пътуват с градски транспорт, вече познават системата /качване от първата врата, маркиране на билет и слизане от задните врати/ и ползват електронното разписание. Най-близкото работно място е на 20 минути, а най- отдалеченото - на 45 минути пътуване с автобус, но транспортът е много добре организиран/ без закъснения и събиране на много хора на спирките/, а пътищата са в отлично състояние/ еднопосочни, с няколко ленти, на различни нива и изключително с кръгови кръстовища/.

Околностите на Малага са проектирани и разработени като технологични, учебни и жилищни зони, на които е изградена съответната инфраструктура. Преобладават малките и средни фирми, които са основата на испанския икономически модел. Такава фирма в областта на машиностроенето е Aeromill - малко работници, програмни машини и съвременна база.

Втората фирма, която бе посетена от екипът за мониторинг е Talleres perocha. Тя е в областта на транспортните услуги - ремонт, поддръжка , боядисване и подмяна на елементи на различни видове транспортна техника.

След работния ден участниците в проекта посетиха аквариум на крайбрежието на Средиземно море.

ВСИЧКИ СНИМКИ ТУК
изглед за печат
Отиди на страница  [1] 2 3 ... 70 71 72