Достойни последователи на Kobe Bryant от меката на баскетбола ПТГ – гр. Търговище!!!

Достойни последователи на Kobe Bryant от меката на баскетбола ПТГ – гр. Търговище!!!


Поредно великолепно представяне на възпитаниците на ПТГ „Цар Симеон Велики“ на провелото се училищно общинско първенство по баскетбол 2019 – 2020г. !!! След пълната ни хегемония и в двете възрастови групи ( 8 – 10 клас и 11 – 12 клас), момчетата се окичиха със златото за радост на многобройните си съученици, които ги подкрепяха непрекъснато по време на всички двубои.

При първата възрастова група момчетата ни разгромиха връстниците си от ПГИИ „Джон Атанасов“ – гр. Търговище и Първо СУ „Св. Седмочисленици“ – гр. Търговище, като не оставиха никакви шансове на противниците си.

При втората възрастова група те поставиха на колене връстниците си от гореспоменатите училища. Гордеем се с тях и им пожелаваме успех в предстоящите зонално и републиканско първенства.!!!

I WANNA BE THE BEST,
SIMPLE AND PLAIN”
Kobe Bryantизглед за печат

Подбор на участници за мобилност в град Севиля, Испания

Подбор на участници за мобилност в град Севиля, Испания


ПРОЕКТ: Испания - нови технологии за европейско професионално образование

Стартира процедурата по подбор на ученици от специалностите "Компютърна техника и технолигии"/11клас/ и "Компютърни мрежи" /11 клас/ за участие в мобилност в град Севиля. Двуседмичният стаж във фирма "Multiplicalia" ще се проведе от 28.06.2020г. - 11.07.2020г.

ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ:

1. Формуляр за кандидатстване с декларация – съгласие от родителите съответно за:

- ученици от 11а1 клас / docx, pdf /
- ученици от 11а2 клас / docx, pdf /

2. Мотивационно писмо от кандидата до Директора на ПТГ

3. Europass - CV /на български език и на английски език/


* Бланка на български език
* Бланка на английски език
* Указания

СРОК ЗА ПОДАВАНЕ: 24.02.2020 г.

МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ: ПТГ, КАБ. 39 / ЗДУД - инж. Ваня Митева/

изглед за печат

"Бош-автомобилно оборудване "

"Бош - автомобилно оборудване "


За втора поредна година представители на фирма "Бош-автомобилно оборудване " провеждат обучение на учители от професионално направление АТТ в базата на ПТГ "Цар Симеон Велики "- Търговище . Тази година, освен преподаватели от област Търговище, в квалификационните дейности се включиха и по един представител на професионални гимназии от Шумен и Силистра. Преди стартиране на обучителните дейности се обсъдиха новите моменти при организация и провеждане на състезанието " Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС ", което става част от международното състезание Young Car Mechanic.

изглед за печат
Отиди на страница  1 [2] 3 ... 77 78 79