Новина: Трети проектен ден!
(Категория: УЧИЛИЩЕН ЖИВОТ)
Публикувано от admin
четвъртък 16 януари 2020 - 16:32:24

Трети проектен ден!


Участниците вече имат изградена система за пътуване. Всички пътуват с градски транспорт, вече познават системата /качване от първата врата, маркиране на билет и слизане от задните врати/ и ползват електронното разписание. Най-близкото работно място е на 20 минути, а най- отдалеченото - на 45 минути пътуване с автобус, но транспортът е много добре организиран/ без закъснения и събиране на много хора на спирките/, а пътищата са в отлично състояние/ еднопосочни, с няколко ленти, на различни нива и изключително с кръгови кръстовища/.

Околностите на Малага са проектирани и разработени като технологични, учебни и жилищни зони, на които е изградена съответната инфраструктура. Преобладават малките и средни фирми, които са основата на испанския икономически модел. Такава фирма в областта на машиностроенето е Aeromill - малко работници, програмни машини и съвременна база.

Втората фирма, която бе посетена от екипът за мониторинг е Talleres perocha. Тя е в областта на транспортните услуги - ремонт, поддръжка , боядисване и подмяна на елементи на различни видове транспортна техника.

След работния ден участниците в проекта посетиха аквариум на крайбрежието на Средиземно море.

ВСИЧКИ СНИМКИ ТУКНовина от Училищен вестник-ПТГ "Цар Симеон Велики", гр. Търговище
( http://vestnik-ptg.targovishte.net/news.php?extend.220 )